feb 18, 1679 dagen ago

1e rit Ruta del Sol

Maarten is gestart in de meerdaagse Ruta del Sol. Daniele Bennati heeft de eerste etappe gewonnen. De 35-jarige Italiaan van Tinkoff was na 165 kilometers koers naar Sevilla de Belg Bert Van Lerberghe en de Spanjaard Juan José Lobato in de sprint de baas.

Maarten finishte als 40e.

Na een snelle zware start reden er 4 man weg. Daar was ik blij mee. Daarna was het doorkomen en opletten op de wind en in de finale van voren zitten met Wilco. De benen draaien lekker en hopelijk kan ik morgen ook mn klimmersbenen vinden. Die ga ik in de finale nodig hebben.

Share "1e rit Ruta del Sol" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1544 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1556 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...