jul 1, 3005 dagen ago

1e etappe voor Sagan

1e etappe voor Sagan

Maarten startte de 1e etappe vandaag met een nieuwe helm. Of de helm gelukt brengt? moeten we nog even afwachten. Wel was het een mooi etappe voor de raboploeg. Met Robert Gesink en Bauke Mollema in de top 10. Maarten reed de gehele dag voor Bauke Mollema op kop. Maarten finishte samen met Luis leon Sanchez op 4 minuten van de winnaar. Luis Leon viel hard in de finale maar kan morgen gewoon weer van start.

Peter Sagan won de etappe. Hij versloeg in de lastige sprint bergop Fabian Cancellara en Edvald Boasson Hagen.

Share "1e etappe voor Sagan" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1544 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1556 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...