jan 19, 1711 dagen ago

1e etappe Tour down under

1e etappe Tour down under

Caleb Ewan is winnaar geworden van de eerste etappe in de Tour Down Under. De Australiër van Orica GreenEdge troefde in de rit van Prospect naar Lyndoch over 133 kilometer zijn landgenoot Mark Renshaw en Wouter Wippert af in de sprint.

Maarten finishte als 84e.

Zo eerste etappe zit er op. Wat een warmte vandaag ik moest enorm wennen.. zat meteen mee maar merkte dat ik beter even kon wennen. Heb me terug laten terugzakken en was het de beurt aan Martijn. Hij zat mee. Kon ik gewoon rustig in het peloton mee rijden.

Share "1e etappe Tour down under" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 72 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1546 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1558 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...