feb 19, 2042 dagen ago

1e etappe Ruta del Sol

1e etappe Ruta del Sol

Pim Ligthart heeft de eerste etappe gewonnen van de Vuelta a Andalucia, beter bekend als Ruta del Sol. De 26-jarige renner van Lotto-Soudal was na 118 kilometer de snelste.

Door een grote valpartij kwamen veel renners op achterstand binnen. Maarten hoorde daar ook bij en werd 93e.

In de middag werd nog een tijdrit verreden. Dit ging een stuk beter. Maarten reed een goede tijd en werd 27e.

Vandaag de eerste twee ritten van de Ruta gereden. Het trainen van de laatste tijd pakt goed uit. Mn benen zijn goed en ik handhaaf mij makkelijk in het peloton. Vanmorgen was het daarom jammer dat we met 6 man bij de valpartij betrokken waren. Gelukkig heb ik de meubelen kunnen redden op een paar blauwe plekken na. Daardoor misten we de aankomst in de eerste groep. Vanmiddag in de tijdrit alles gegeven gewoon om te voelen hoe het gaat. Weet nog niet waar ik ben gestrand. Ik merkte meteen dat ik goed kracht kon zetten op mn pedalen. Op naar morgen!

Share "1e etappe Ruta del Sol" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...