feb 9, 2419 dagen ago

1e etappe Qatar

1e etappe Qatar

Niki Terpstra is de eerste leider in de Ronde van Qatar. De renner van Omega Pharma – Quick-Step versloeg in de 135 kilometer lange etappe zijn vier vluchtgenoten in de sprint. De Belg Jürgen Roelandts werd tweede, de Zwitser Michael Schär derde.

Maarten finishte zijn eerste rit als 80e.

Zo de eerste etappe van m’n eerste koers zit er op. Het was weer ff wennen om diep te moeten gaan. Even een moment van onoplettendheid en ik zat in de achtervolging. Goed om m’n benen weer sterker te voelen worden.

Share "1e etappe Qatar" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 72 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1547 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1558 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...