sep 12, 2201 dagen ago

19e etappe Vuelta

19e etappe Vuelta

Adam Hansen heeft de 19de etappe in de Vuelta gewonnen.De Australiër van Lotto sprong op 4 km van de finish weg en bleef met een machtige solo net uit de greep van het peloton. Viervoudig ritwinnaar John Degenkolb finishte op vijf tellen als tweede.

Maarten werd vandaag 92e.

Mn best gedaan om mee te zitten. Helaas had de ploeg van Degenkolb de groepen zo onder controle dat er maximaal 5 man weg konden wegrijden. Het werden er uiteindelijk 3. Had graag nog mee gezeten vandaag. Morgen nog een dagje en daarna 10km….

Share "19e etappe Vuelta" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...