mei 29, 1942 dagen ago

19e etappe Giro

19e etappe Giro

Fabio Aru heeft de negentiende rit in de Giro d’Italia gewonnen. De Italiaan van Astana reed tijdens de slotklim van de 236 kilometer lange rit tussen Gravellona Toce en Cervinia weg bij medevluchter Ryder Hesjedal en soleerde naar de zege.

Hesjedal finishte op 0.28 als tweede en Rigoberto Urán werd derde op 1.10. Een groepje met Steven Kruijswijk (vijfde) en rozetruidrager Alberto Contador (zesde) kwam 1.18 na Aru boven.

Maarten finishte in de spreekwoordelijke bus als 85e.

Nog een dag de bergen in en dan ben ik weer op mijn terrein. En dan zit het er weer op. Even een rustig moment hebben we maar weinig meegemaakt dus ook vandaag is weer voorbij gevlogen. En dan opmerken dat we 5000 hm hebben gemaakt en 236km in 7h 15 min.

Share "19e etappe Giro" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...