mei 29, 1867 dagen ago

19e etappe Giro

19e etappe Giro

Fabio Aru heeft de negentiende rit in de Giro d’Italia gewonnen. De Italiaan van Astana reed tijdens de slotklim van de 236 kilometer lange rit tussen Gravellona Toce en Cervinia weg bij medevluchter Ryder Hesjedal en soleerde naar de zege.

Hesjedal finishte op 0.28 als tweede en Rigoberto Urán werd derde op 1.10. Een groepje met Steven Kruijswijk (vijfde) en rozetruidrager Alberto Contador (zesde) kwam 1.18 na Aru boven.

Maarten finishte in de spreekwoordelijke bus als 85e.

Nog een dag de bergen in en dan ben ik weer op mijn terrein. En dan zit het er weer op. Even een rustig moment hebben we maar weinig meegemaakt dus ook vandaag is weer voorbij gevlogen. En dan opmerken dat we 5000 hm hebben gemaakt en 236km in 7h 15 min.

Share "19e etappe Giro" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1468 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1480 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1481 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...