sep 11, 2202 dagen ago

18e etappe Vuelta

18e etappe Vuelta

Fabio Aru heeft de achttiende rit in de Vuelta gewonnen en daarmee zijn tweede dagprijs gepakt. De Italiaan, die eerder de elfde etappe won, finishte in de rit over 157 kilometer naar Monte Castrove met één seconde voorsprong op Chris Froome.

Maarten viel wel aan maar raakte niet weg. Hij werd vandaag 145e.

Het was even omschakelen vandaag, zeker om door de onstuimige start die we vandaag hadden te komen. In meer dan vele opzichten dus lastig. Na een paar keer te hebben mee gezeten in een potentiële kopgroep waren mijn benen helemaal leeg gereden. Jammer, had wel willen laten zien dat ik me goeie benen in de rondte rij!

Share "18e etappe Vuelta" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...