mei 27, 1944 dagen ago

17e etappe Giro

17e etappe Giro

Sacha Modolo heeft zijn tweede ritzege in de Giro d’Italia geboekt. Vijf dagen na in de dertiende etappe naar de zege te zijn gesprint, deed de Lampre-renner dat ook in de zeventiende, die voerde van Tirano naar het Zwitserse Lugano.

Zijn landgenoot Giacomo Nizzolo werd tweede, voor de Slowaak Luka Mezgec. Nick van der Lijke (Lotto-Jumbo) werd tiende.

Maarten werd vandaag 108e.

En ook deze rit past in het rijtje van alle voorgaande. Weer snel en zwaar. Juist doordat de rit zo kort was werd er een moordend tempo gereden. De wind maakte het ook nog eens dat ik onderweg nog moest opletten. Hard werken dus. En nog even melden dat Nick naar een mooie 10 plek weet te sprinten.

Share "17e etappe Giro" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...