mei 25, 1505 dagen ago

17e etappe Giro

17e etappe Giro

Roger Kluge heeft de zeventiende etappe in de Ronde van Italië, een rit van 196 kilometer van Molveno naar Cassano d’Adda op zijn naam geschreven. De Duitser van IAM – dat op de rustdag bekendmaakte te stoppen – verraste de sprinters in de laatste kilometer met een ultieme demarrage.

Rodetruidrager Giacomo Nizzolo (Trek-Segafredo) won de sprint van het peloton, voor Nikias Arndt (Giant-Alpecin). Pim Ligthart (Lotto-Soudal) sprintte naar een verdienstelijke zevende plaats.

De roze trui van Steven Kruijswijk kwam in de vlakke rit geen moment in gevaar. Maarten werd vandaag, na een dagje werken voor het roze, 102e.

Share "17e etappe Giro" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1468 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1480 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1481 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...