mei 25, 1587 dagen ago

17e etappe Giro

17e etappe Giro

Roger Kluge heeft de zeventiende etappe in de Ronde van Italië, een rit van 196 kilometer van Molveno naar Cassano d’Adda op zijn naam geschreven. De Duitser van IAM – dat op de rustdag bekendmaakte te stoppen – verraste de sprinters in de laatste kilometer met een ultieme demarrage.

Rodetruidrager Giacomo Nizzolo (Trek-Segafredo) won de sprint van het peloton, voor Nikias Arndt (Giant-Alpecin). Pim Ligthart (Lotto-Soudal) sprintte naar een verdienstelijke zevende plaats.

De roze trui van Steven Kruijswijk kwam in de vlakke rit geen moment in gevaar. Maarten werd vandaag, na een dagje werken voor het roze, 102e.

Share "17e etappe Giro" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...