mei 21, 2685 dagen ago

16e etappe Giro

16e etappe Giro

Benat Intxausti heeft de zestiende etappe in de Giro gewonnen. De Spanjaard won in de rit van Valloire naar Ivrea over 238 kilometer de sprint van een vluchtgroep van drie renners, waaruit Robert Gesink door een gebroken ketting was weggevallen. Maarten had een zware dag. Hij finishte als 136e:

Vanmorgen afscheid genomen van het mooie Valloire waar we gisteren de rustdag hadden en van Petra en Sven. Zij weer naar huis en ik weer verder voor de laatste loodjes. En die wogen zwaar vandaag. M’n verkoudheid speelt me parten. Gelukkig kon ik weer in het peloton terug komen op de eerste klim van de dag. Blij met de zon in de lucht en een warmere dag kwam ik over de finish.

Share "16e etappe Giro" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 74 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1548 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1560 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...