mei 25, 2311 dagen ago

15e etappe

Fabio Aru heeft de vijftiende etappe in de Giro op zijn naam geschreven. De Italiaan kwam in de rit van Valdengo naar Montecampione alleen aan. Rigoberto Urán verdedigde met verve het roze.
In het klassement zakte Kelderman van de vijfde naar de zevende plaats.

Maarten finishte vandaag als 86e.

Vandaag een relatief makkelijke dag…. Ik vergelijk het maar gemakshalve met de komende dagen. Er werd gelukkig hard gereden en we waren snel aan de laatste klim. Wilco hebben we bij de eersten onderaan de klim afgezet en daar stond hij zn mannetje.

Share "15e etappe" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...