mei 25, 2312 dagen ago

14e etappe

14e etappe

Enrico Battaglin heeft de veertiende etappe van de Giro d’Italia op zijn naam gebracht. De Italiaan (Bardiani) klopte in de 164 kilometer lange bergetappe van Aglié naar Oropa (met de aankomst op een col van de eerste categorie) Dario Cataldo en Jarlinson Pantano in de sprint.

Maarten gaat goed omhoog in het hooggebergte en finishte als 93e.

De bergen in vandaag. Een mooie rit en heel fijn dat mn benen ook lekker draaiden bergop. Natuurlijk heb ik elke keer uitgekeken naar de afdaling na elke klim :-) oh ja en dan is die laatste klim natuurlijk voor de echte klimmers :-)

Share "14e etappe" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...