mei 20, 1616 dagen ago

13e etappe Giro

13e etappe Giro

Mikel Nieve heeft de dertiende etappe in de Giro d’Italia gewonnen. De Spaanse renner van Sky kwam na een solo van dik 40 kilometer juichend over de streep in Cividale del Friuli.

Andrey Amador reed Bob Jungels uit de roze leiderstrui.

Maarten werd 131e.

Klimmen is niet mijn favoriete bezigheid. Dus om maar iets te kunnen doen nog voor het Team ben ik mee gegaan in de eerste groep. Op 3km van de top kon ik het tempo niet meer bijbenen en op 2km kon ik ook het tempo van het peloton niet meer volgen. Dus mijn inspanning eindigde in de Groupetto. Wel weer een mooie etappe met vergezichten over de vlakten van Italië. Morgen een van de koninginneritten van de Giro.

Share "13e etappe Giro" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 100 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1574 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1586 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...