mei 22, 1956 dagen ago

13e etappe Giro

In de Giro d’Italia heeft de vlakke dertiende etappe, die in de sprint werd gewonnen door Sacha Modolo, onverwacht geleid tot een machtswisseling. De Italiaan Fabio Aru nam de roze leiderstrui over van Alberto Contador.

Maarten reed naar de 36e plaats.

Wat een regen weer tjonge en dan over dit asfalt. Dat bleek toen er een grote valpartij was in de finale. Gelukkig zat ik vooraan en kon ik via de berm langs alles wat viel. En op die manier terugkomen en Steven nog even helpen om aan te haken in wat over was van de eerste groep. En zo over de finish rollen en mn vizier richten op de tt van morgen.

Share "13e etappe Giro" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...