mei 23, 2313 dagen ago

13e etappe

De dertiende etappe in de Ronde van Italië is gewonnen door Marco Canola. Hij was de snelste van een groepje van drie man, dat onverwacht uit de greep van het peloton wist te blijven.

Maarten reed naar een 29e plek.

Een dag om van voren te zitten op de goeie momenten. Alles gelukt en Wilco zo rustig mogelijk door de dag te laten komen. Morgen de eerste echte hoge bergen. Dan zal blijken hoe sterk hij echt is…

Share "13e etappe" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...