sep 4, 2210 dagen ago

12e etappe Vuelta

12e etappe Vuelta

John Degenkolb heeft in Logroñes zijn derde ritzege van deze Vuelta geboekt. Hij was de beste in de sprint van een klein groepje voor Tom Boonen, Jacopo Guarnieri en Peter Sagan.

Door een valpartij in de slotfase van de twaalfde etappe sprintte Nacer Bouhanni, de Fransman die ook al twee keer zegevierde, niet mee.

Maarten hield de kopmannen van voren en werd 57e.

Wat begon als een simpele en makkelijke dag eindigde in een supersnelle finale. Een omloop en iedereen wist dat voorop rijden geen zin had dus reed een man voorop… Geen kans van slagen dacht ik dus de mannen zo goed als het kon afgezet aan de laatste kilometes!

Share "12e etappe Vuelta" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1544 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1556 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...