mei 19, 1593 dagen ago

12e etappe Giro

12e etappe Giro

André Greipel heeft de twaalfde rit in de Giro d’Italia gewonnen. De Duitser hield in de massasprint Caleb Ewan, Giacomo Nizzolo en Sacha Modolo achter zich en boekte zo zijn derde ritzege.

De etappe van Noale naar Bibione over 182 kilometer was zo vlak als een biljartlaken en dus was een massasprint niet meer dan logisch.

Maarten finishte vandaag als 46e.

Nat dagje met een droog einde. En dat was een geruststelling want het laatste rondje was alleen maar draaien en keren door het stadje. De dag goed doorgekomen dus ik kijk uit naar de komende dagen!

Share "12e etappe Giro" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...