mei 16, 2609 dagen ago

12e etappe en veel regen

12e etappe en veel regen

Mark Cavendish heeft in de Giro zijn derde etappezege te pakken. De Brit was in de twaalfde rit over 134 kilometer naar Treviso de snelste in de sprint.

Bradley Wiggins was de grote verliezer van de dag. Hij verloor ruim 3 minuten en valt weg uit het klassement. Hierdoor stijgt Robert Gesink naar plek 4 in het algemeen klassement.

Maarten finishte vandaag in de stromende regen als 60e. Zijn reactie:

Alles onder controle vandaag. Vanaf de start ging het als een speer. Een korte snelle en heftige rit. Met een venijnig eind toen de wind even het peloton opschudde. Van voren kon ik alles overzien en zaten we perfect in positie. Morgen iets langer dan vandaag!

Share "12e etappe en veel regen" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1467 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1479 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1480 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...