mei 16, 2692 dagen ago

12e etappe en veel regen

12e etappe en veel regen

Mark Cavendish heeft in de Giro zijn derde etappezege te pakken. De Brit was in de twaalfde rit over 134 kilometer naar Treviso de snelste in de sprint.

Bradley Wiggins was de grote verliezer van de dag. Hij verloor ruim 3 minuten en valt weg uit het klassement. Hierdoor stijgt Robert Gesink naar plek 4 in het algemeen klassement.

Maarten finishte vandaag in de stromende regen als 60e. Zijn reactie:

Alles onder controle vandaag. Vanaf de start ging het als een speer. Een korte snelle en heftige rit. Met een venijnig eind toen de wind even het peloton opschudde. Van voren kon ik alles overzien en zaten we perfect in positie. Morgen iets langer dan vandaag!

Share "12e etappe en veel regen" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...