mei 20, 1958 dagen ago

11e etappe Giro

Ilnoer Zakarin heeft de elfde etappe in de Giro d’Italia gewonnen. De Rus van Katjoesja reed in de heuvelachtige rit over 153 kilometer van Forli naar Imola weg bij zes medevluchters en soleerde naar de zege op het vermaarde autocircuit.

Maarten finishte als 127e.

Vandaag zijn we weer verder gegaan met waar we voor de rustdag waren gebleven. Weer oorlog de hele dag. En Door de regen brak het een paar plekken voor mij in de afdaling en zat ik in het grootste deel van het peloton. Echt rustig gaat het dan ook niet omdat iedereen de druk van de tijdslimiet op zn schouders voelt. En vandaag proberen mee te zitten resulteerde alleen in het trappen op mn adem de rest van de dag… Dus morgen weer een dag en dan gewoon weer opnieuw.

Share "11e etappe Giro" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...