mei 18, 1618 dagen ago

11e etappe Giro

11e etappe Giro

Diego Ulissi heeft de elfde etappe in de Giro d’Italia gewonnen. De renner van Lampre, die eerder ook al zegevierde in de vierde etappe, won de sprint van een groep van drie, die verder bestond uit Bob Jungels en Andrey Amador, de nummers één en twee van het klassement.

Maarten finishte als 123e.

Vandaag een snelle vlakke dag met een vies klimmetje aan het einde. Hard reden we de eerste 75km en na dat de groep weg was konden we vanaf 40km tot en met 28km te gaan ons inzetten om Steven van voren af te zetten aan de voet van de laatste klim. Mooi werk, zeker omdat omdat het door Steven op deze manier opgepakt wordt, knalhard dat bergje op. Enrico in het zog meenemen en netjes in de eerste groep eindigen. Enrico sprint naar de 8e plek. Morgen de laatste echte vlakke rit.

Share "11e etappe Giro" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 100 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1574 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1586 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...