mei 20, 2319 dagen ago

10e etappe

Nacer Bouhanni heeft in de Giro zijn derde etappezege geboekt. De Fransman was in de rit over 173 kilometer van Modena naar Salsomaggiore Terme opnieuw de snelste in de massasprint.

Maarten werd vandaag 34e, net achter kopman Wilco Kelderman.

Vandaag weer koers, en na een rustdag vind ik het toch altijd weer ff inkomen. Tot 45 km te gaan voelde ik ook nog behoorlijk veel afvalstoffen in mn benen. Toen het tempo omhoog ging kwamen mn benen los. Net op tijd om over het klimmetje te komen in de finale. Echter toen er wer gevallen heb ik mn fiets aan de kant gezet. Morgen weer een dag.

Share "10e etappe" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 72 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1546 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1558 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...